Elérhetőségeink

Lépjen velünk kapcsolatba!

Kérdése akadt a wisiow termékekről és szolgáltatásokról? Szüksége lenne katalógusra, bővebb információkra? 

Írjon nekünk!

Szakértői támogatás

Irodánk a “wisiow” minimal keretes fix- és tolóablakos rendszerek tulajdonosának, a svájci TMinds GmbH magyarországi vezérképviselete. Az innovatív, magas minőségű nyílászárók tervezésére és értékesítésre specializálódott cégünk szívesen nyújt segítséget Önnek a felmerült kérdések megválaszolásában. Hívjon bennünket ma és foglaljon időpontot munkatársainknál!

minimalworks kft.

1037 Budapest, Bojtár utca 58-62.

wisiow@wisiow.hu

+36 1 44 54 950

Irodánk hétfőtől péntekig 9:00 – 15:00 óráig illetve egyedileg egyeztetett időpontokban várja önöket.

Szaktanácsadás

Hívja munkatársainkat!

A minimal works munkatársai a projekt teljes időtartama alatt ön mellett állnak, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudja, miben segíthetünk önnek a tervezéstől a megvalósításig.

Értékesítés

Írjon munkatársainknak!

Minimál keretes megoldást keres? Szeretne tisztán látni? Kérdezzen bennünket az önnek leginkább megfelelő megoldásokról, megrendelésről, árakról, fizetésütemezésről, szállítási és beépítési feltételekről!

Bemutatóterem

Látogasson el hozzánk!

Győződjön meg személyesen a wisiow ablakok minőségéről! Bemutatóstúdiónkban megismerheti az Orama minimal ablakkeret-rendszereket, profil- és színválasztékunkat! Hozza el hozzánk háza terveit, fényképeit és beszéljünk személyesen elképzeléseiről, miközben elkészítjük háza látványtervének vázlatát. Szaktanácsadóink egyeztetett időpontokban fogadják önt.  

Elérhetőségek

Olvassa be a QR kódot

Tervezők, kivitelezők

Ismerje meg partnereinket!

Építészirodát, kivitelezőt, belső építészt keres az ön közelében? Válasszon minősített partnereink közül! Képzéseink és a számukra biztosított technikai háttér garantálja, hogy partnereink az elvárt minőségben tervezzenek, építsenek be vagy tartsanak karban wisiow rendszereket.